Mehmet Olcay’dan Yabancılara Konut Satışı İçin Yeni Firma

Mehmet Olcay’dan Yabancılara Konut Satışı İçin Yeni Firma

ABONE OL
Nisan 24, 2024 10:44
Mehmet Olcay’dan Yabancılara Konut Satışı İçin Yeni Firma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk iş insanı Mehmet Olcay’ın CEO’su olduğu Olcay Holding, Türkiye’de yaşayan ve vatandaşlık almak isteyen yabancılara yönelik gayrimenkul satışıyla ilgili yeni bir firma kurduklarını açıkladı. Benim Çatımda Gayrimenkul ve Emlak Danışmanlığı adıyla hizmet veren firma, İstanbul’un Maslak bölgesindeki talepleri karşılamayı hedefliyor.

Mehmet Olcay: Maslak 1453’te Yatırımlarımız Sürüyor

İstanbul’un Sarıyer ilçesinde yer alan Maslak 1453’te açılan Benim Çatımda Gayrimenkul ve Emlak Danışmanlığı firması, Olcay Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Olcay’ın katılımı ile düzenlenen törende faaliyetlerine başladığını duyurdu. Maslak 1453’te gerçekleşen törene İstanbul sosyetesinden ve iş dünyasından birçok ünlü isim de katıldı.


Maslak 1453’ün özellikle yurt dışından Türkiye’ye yönelik gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen yabancıların tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirten Mehmet Olcay, yeni kurulan emlak danışmanlığı firması ile hedeflerinin yıl içinde 100 gayrimenkul satış rakamını yakalamak olduğunu açıkladı. Maslak’ta her geçen gün yeni projelerin yer aldığını ve bölgenin özellikle yabancılar açısından cazibe merkezi haline geldiğini belirten Mehmet Olcay, yabancılara yönelik konut satışı için uzman ve tecrübeli bir kadro ile yola çıktıklarını vurguladı.

Konut Satışı ve Vatandaşlık İşlemleri Tek Bir Noktadan

Benim Çatımda Gayrimenkul ve Emlak Danışmanlığı firmasında yabancılara yönelik konut satışı ve vatandaşlık işlemlerinin tek bir noktadan takip edilerek, tüm hukuki ve finansal süreçlerin A’dan Z’ye sorunsuz şekilde neticelendirilmesi amaçlanıyor. Firma, ilk etapta Maslak 1453’ün içerisinde yer alan residence ve ticari nitelikli gayrimenkuller üzerine hizmet verecek. Ağırlıklı olarak İran ve Katar’dan gelen iş insanlarının gayrimenkul yatırımlarının takibi ve vatandaşlık işlemlerinin tamamlanmasını sağlayacak olan firma, öte yandan Türkiye’ye yabancı para cinsinden kaynak sağlamak ve döviz katkısı getirmek açısından da önem arz etmekte.

Türkiye’de son yıllarda gayrimenkul sektörünün en çok dikkat çeken satın alım işlemleri yabancılar tarafından gerçekleştiriliyor. İstanbul, yabancıların en çok ilgi gösterdikleri şehir olarak dikkatleri çekiyor. Beşiktaş, Arnavutköy, Sarıyer gibi semtler yabancı alıcıların gözdesi olarak biliniyor. Son verilere göre Türkiye’nin vatandaşlık talebi listesinde üst sıralarda olduğu ve dünyanın çeşitli yerlerinden gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen iş insanlarının ilgisini çektiği de bir gerçek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.